La Giralda de l’Arboç

PFC_arquitectura tècnica / Direcció d’obra

Aquest  projecte  es  centra  en  l’estudi  històric,  l’aixecament  dels plànols de l’edificació existent   i   l’anàlisi   del   procés   constructiu,   materials   i   ornamentació,  patologies  i rehabilitació  de l’edifici de  la  Giralda  de  l’Arboç ,  construït  entre  els  anys 1899 i 1908 amb  la  voluntat  de  reproduir,  a  menor  escala  i  dins  d’un  mateix  edifici,  la torre de la   catedral   de   Sevilla,   el   Pati    dels   Lleons   de   l’Alhambra   de   Granada  i  el  Saló d’Ambaixadors de l’Alcàsser de Sevilla.

façana1seccio2

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star